top of page

Icing ja huolto

Huolellisen pesun lisäksi kengistäsi huolletaan naarmut ja kulumat, jotta kenkäsi saadaan taas näyttämään uudelta. Jos kengissäsi on kirkas pohja, palautamme sen takaisin "Icebox" menetelmällä. Teemme myös irronneiden pohjien liimauksia. Pidennä kenkäsi käyttöikää huoltamalla se kuntoon.

Alk. 30 €

ICEBOX.JPG
Gant pohjanliimaus.JPEG

Me panostamme työmme laatuun. Meille on tärkeää saada kengistäsi puhtaat ja ylläpitää niiden puhdasta kuntoa samalla pidentäen niiden käyttöikää, jotta niillä käveleminen tuo aina sen saman tunteen kuin ensimmäistä kertaa jalkaan laitettaessa. Hinta alkaa aina halvimmasta ja vähiten aikaa vievän pesun hinnasta. Hinta määräytyy sen mukaan miten paljon työtä kengät vaativat, sillä palautamme sinulle aina "cleanit" kengät. Annamme mieluusti arvion juuri sinun tarvitsemastasi palvelusta, kun täytät varaus lomakkeen ja lisäät siihen kuvan kengistäsi. 

 Huollamme pesun lisäksi naarmut kengän nahkasta takaisin siistiksi tai liimamme irtoavan pohjan takaisin kiinni tarpeen mukaan. Näin saamme sinun kenkiesi elinkaaren pitenemään ja kengät palvelemaan jalkojasi vielä pitkään.  

bottom of page