top of page

Kustomoinnit

Kustomoimalla kenkäsi luot niistä ainutlaatuiset ja juuri omannäköisesi. Puuttuuko haluamastasi kengästä se hienoin "color wave", vai keksitkö itse jonkun värimaailman, jonka haluat korostavan sinun outfittia kävellessäsi kadulla. Me toteutamme sen sinulle upeilla ja kengille suunnatuilla maaleillamme sinun tahtosi mukaan.

Alk. 50 €

Kerro idea niin me toteutamme sen tai pyydä meitä ehdottamaan uudet tyylikkäät värit kenkiisi!

32042FD4-1717-44B9-B8C3-D3F14655B522.jpeg
D41C874A-C80D-4EE8-AEFE-282EC1DFEE13.jpeg

Me panostamme työmme laatuun. Meille on tärkeää saada kengistäsi puhtaat ja ylläpitää niiden puhdasta kuntoa samalla pidentäen niiden käyttöikää, jotta niillä käveleminen tuo aina sen saman tunteen kuin ensimmäistä kertaa jalkaan laitettaessa. Hinta alkaa aina halvimmasta ja vähiten aikaa vievän pesun hinnasta. Hinta määräytyy sen mukaan miten paljon työtä kengät vaativat, sillä palautamme sinulle aina "cleanit" kengät. Annamme mieluusti arvion juuri sinun tarvitsemastasi palvelusta, kun täytät varaus lomakkeen ja lisäät siihen kuvan kengistäsi. 

 

Täyttämällä varaus lomakkeen ja kertomalla lisätietoihin kustomointi-ideastasi, voimme alkaa yhdessä suunnittelemaan unelmiesi kenkiä.

bottom of page