top of page

Pesu ja kellastumien poisto

Koko kengän huolellinen pesu tekee kengästä puhtaan ja katseita herättävän. UV-valotekniikalla tehty kengän ulkopohjan kellastumien poisto saa kengän pohjan näyttämään taas yhtä valkoiselta kuin uutena. Ryppyjen suoristus antaa kengillesi alkuperäisen tyylikkään muodon. Raikkaan tuoksuinen kengänraikastin tappaa pahaa hajua tuottavat bakteerit kengästä ja saa sen samalla pysymään raikkaana. Suoja-aineet suojaavat kenkäsi vedeltä, lialta sekä ennaltaehkäisevät uudelleen kellastumista. Uusien kenkien suojaamisesta kosteudelta, lialta ja kellastumiselta veloitamme 10 €.

Alk. 25€

Nike dunk low .JPG
Af-1_.JPG

Me panostamme työmme laatuun. Meille on tärkeää saada kengistäsi puhtaat ja ylläpitää niiden puhdasta kuntoa samalla pidentäen niiden käyttöikää, jotta niillä käveleminen tuo aina sen saman tunteen kuin ensimmäistä kertaa jalkaan laitettaessa. Hinta alkaa aina halvimmasta ja vähiten aikaa vievän pesun hinnasta. Hinta määräytyy sen mukaan miten paljon työtä kengät vaativat, sillä palautamme sinulle aina "cleanit" kengät. Annamme mieluusti arvion juuri sinun tarvitsemastasi palvelusta, kun täytät varaus lomakkeen ja lisäät siihen kuvan kengistäsi. 

 

Pesu ja kellastumien poisto -palvelussa huolehdimme kengän puhtaudesta ja suojaamisesta likaa, hajuja ja kellastumista vastaan. Jos kenkäsi tarvitsee naarmujen tai kulumien paikkausta, pyydämme teitä ilmoittamaan siitä lomaketta täyttäessä. 

bottom of page